NOVEL TERPAKAI

 

KERAPKALI bila kami ke luar kota, ramai yang bertanya tentang buku MURAH atau buku TERPAKAI. Pada asalnya kami tidak berminat untuk membawa buku terpakai. Malahan buku yang kami bawa adalah yang TERBAHARU, ia itu terbitan 2014 atau akhir 2013 sahaja.

Walau bagaimanapun, menyedari hakikat bahawa bukan semua peminat buku mempunyai wang yang banyak, maka kami akur. Kami akan mula MEMBELI dan MENJUAL buku terpakai.

 

IMG_6190 IMG_6191 IMG_6192 IMG_6193 IMG_6194

 

Hari Raya Haji ke-3, kami dapat lagi 350 nasakh novel terpakai:-

novel-terpakai1 novel-terpakai3

241 Comments to NOVEL TERPAKAI

  1. natashashari says:

    Salam.saya berminat untuk menjual buku-buku saya yang kebanyakkan novel inggeris bergenre young adult yang masih baru (2011-2015) dan dalam keadaan yg elok.
    Saya tertanya jika pihak tuan berminat untuk membeli.

  2. mohd hardy says:

    assalamualaikum,
    saya berminat nak berniaga kat negeri saya (brunei darussalam) saya nak buku yang terpakai sahaja yang masih dalam keadaan yang baik. saya nak tau berapa harga termurah yang awak nak jual kat saya itu pun kalau awak berminat. bagi saya harga yang murah bagi setiap buku.. email saya kalau anda berminat.harap kita akan dapat bekerja sama dalam perniagaan ini. terima kasih..

  3. Ain says:

    Assalamualaikum admin. Saya nak jual kesemua novel Ramlee Awang Murshid yang saya miliki. Berapa ya harga yang tian/puan ambil bagi senaskhah termasuk postage? Saya ada dalam lebih daripada 10 buah.

    contact no saya: 019 – 394 3946

    • mbc-admin says:

      Waalaikumsalam;

      10 naskah tidak banyak dan kurang ekonomik
      Kami pernah beli 100 novel terpakai pada RM1 senaskah dan kami jual balik RM3 senaskah.

  4. Ainur says:

    Assalamualaikum. Saya nak jual novel melayu yang saya ada lebih kurang 20 buah. Berapa harga yang admin tawarkan termasuk kos pos?

  5. Ainur says:

    Atas lantai takdir, belahan jiwa, qaseh qaisy, syair cinta, sungguh aku cinta, kuseru namamu kekasih, jangan merajuk sayang, bingkisan dari hati, cinta tiada akhirnya (cetakan baru), rindu cintaku (cetakan baru), kau antara bintang, dia hanya untukku, love you mr arrogant, adam dan hawa, ombak rindu (cetakan baru), sana menanti sini merindu, nian hati salsabila, one day you’ll be mine, aduhai bos bertuah, di penjara rindu, mengejar pelangi pagi dan blog priasetia.

    Tapi admin saya nak inform saya dari sabah. boleh ke?

  6. Nur Ashikin says:

    Salam sy ingin menjual novel melayu lebih dari 20 buah

  7. selly says:

    Sy ad nvel terpakai y nk di jual..bilangn dlm 25 ke 30 buah

  8. Anon says:

    Saya ingin menjual novel .. masih berminat ? Boleh tinggalkan email/whatsapp x?

  9. Lyellydee says:

    Doktor cinta katya dyadila ada ke???

  10. Maisarah says:

    Salam, saya ingin menjual novel2 saya, saya ingin bertanya kalau pihak tuan berminat untuk membeli. 20 buah novel.

  11. atira says:

    Berminat nak beli novel tak ? Ada 24 biji semuanya . masih baru .

  12. ema says:

    salam..sy nk cari novel terpakai pd hrga yg pling murah..blh nyatakan tajuk dan hrga..nk dalam 10-15 buah

  13. Wilhelmina says:

    Hi, Saya nak jual buku saya. Jumlahnya semua sekitar 15 buku ( in English dan Melayu).

  14. annie says:

    hai…berapa harga novel terpakai awak jual

  15. Nurul aqidah Aqilah says:

    Salam…saya berminat untk menjual novel saya
    Tajuk novel:
    1)andainya bukan untukku
    2)bidadari salju
    3)ya maulana
    4)menggamit kasih teragung
    5)layakkah aku?
    Harga tuan/puan bole tentukan skali postage…

    • mbc-admin says:

      Kami cadangkan sdri iklankan jualan novel ini secara online. Ia mungkin boleh dapat harga yang lebih baik.

  16. Iza amirah says:

    Assalam admin. Sy nak jual bku novel terpakai alaf 21. Sy ade satu almari novel dan sy nak jual kesemua bku.

  17. syuhada says:

    salam, saya nak jual 20 buah novel terpakai. berminat tak nak beli ?

  18. Suzaliza says:

    Assalam admin.sy nak jual novel2 terpakai dr alaf21 dan beberapa publisher lain jgk.sy ade dalam 2 almari novel.condition dalam keadaan baik.kalau boleh nak clearkan semua skx..tq

    • mbc-admin says:

      Salam;

      Berapa harga nak jual?. Jika murah, kami sanggup beli.
      Kami adalah penjual, biasanya novel terpakai kami jual RM5 ataupun 3 nasakah RM10. Itu harga kami jual.
      Sekiranya Cik Puan boleh jual kpd kami supaya kami boleh jual semula dengan harga tersebut, maka bolehlah kami pertimbangkan.

      Terima kasih.

      • Suzaliza says:

        Salam.blh en bg no contact utk sy hubungi.sbb sy perlu clearkan novel2 tu semua dlm waktu terdekat.anggaran novel dlm 400++ mungkinlah.tq

  19. julia says:

    hi..novel sejujur hatimu penulis Umi Azrini masih ada lagi x?
    terima kasih

  20. Roslia says:

    Assalam..sy nk tanya..admin beli tak majalah lama? Juga buku agama..

  21. aien says:

    assalamualaikum , saya ad berpuluh novel terpakai dan terbaru , kalau saya ingin jual kepada anda , berapa harga yang anda boleh ambil dan beli drpd sy ??

  22. sham says:

    salam saya mencari novel Anugerah Pertama dari Ramlee Awang Murshid boleh tolong dapatkan,saya sanggup beli dengan harga yg tinggi asalkan harga itu munasabah

  23. Fazira says:

    Assalamualikum,

    Saya ada lebih dari 30 buah naskah novel Inggeris lama dari luar negara.
    Semuanya masih dalam keadaan baik dan sukar didapati di Malaysia.

    Kalau berminat whatsapp di 016-261 5886

    Terima kasih.

  24. Rei Haslinda says:

    Assalammualaikum..

    Saya ada 11 biji novel yg hendak dijual…. Puan / tuan berminat tak nak beli?? Disini saya berikan senarai beserta harga saya nk jual…

    Misteri Telaga Tum Bratma – RM 10
    Mamat Sport Minah Tomboi – RM 11
    Oh, My Bodyguard! – RM 10
    Lelaki Eksklusif – RM 10
    Srikandi vs. Arjuna – RM 10
    Awek Buku & Cornflakes Madu – RM 10
    Penunggu Cinta – RM 10
    Jerat Hati – RM 12
    Cinta Tak Sempurna – RM 13
    Kau yang Pertama dan Terakhir – RM 16
    Terlerai Kasih – RM 20

  25. Rei Haslinda says:

    Saya nk tanya… Puan / than ambil tak buku novel remaja seperti keluaran One PTS??? Terima kasih..

    • mbc-admin says:

      Biasanya tidak ambil kerana tawaran dari PTS biasanya sangat murah, sehingga 70%, semurah RM3 atau RM1.

  26. NURUL AISYAH MOHD HAMDAN says:

    Assalamualaikum, saya ingin menjual buku buku novel saya yang bergenre melayu, ada yang terbitan alaf 21 dan pts one. Bagaimana cara saya mahu menghubungi pihak terbabit?

  27. Zalinna says:

    Assalam saya nk jual novel novel drp pelbagai syarikat penerbitan…harga semua rm10…bagaimana caranya saya nk hubungi pihak terbabit ye…

  28. morie johnny says:

    novel hati yang luka (norhayati berahim) masih ada lagi kah? kalau ada saya nak beli..saya dari sarawak.

  29. juliza says:

    assalamualaikum..saya nak jual novel..berminat x nak beli?

    • mbc-admin says:

      Salam,

      Jika novel terpakai dan bilangannya banyak, kami boleh beli dengan harga RM1 senaskah.
      Terima kasih.

  30. Ameera says:

    Salam, saya nak jual novel terpakai tapi masih dalam keadaan elok . Ada dalam 50 buah. Berminat untuk beli tak?

    • mbc-admin says:

      Salam
      Mohon senaraikan tajuk novel dan harga jual kpd kami
      terima kasih

      • Ameera says:

        Alaf 21
        Tak mungkin dia – rania firdaus
        Bukan hanya sesaat – ainul hazrah
        Buat yang tersayang – Maya rasyidah
        Pasrah kasih – mazia harris
        Kupujuk hati – Zuri yanie
        Akhirnya aku kahwin – Herna diana
        Sayang 3 dalam 1 – weeda airiza
        Kasih bersulam cinta – rozita abd wahab
        Untuk sekali lagi – azilah wahab
        Perisa cinta dia – Lynn Dayana
        Pergilah sepi – fauziah ashari
        Irama semalam – yatie atiqa
        Memang itu cinta – elin nadia
        Jangan ganggu lenaku – haiza najwa
        Cinta datang lagi – bikash nur idris

        Buku prima
        Episode cinta – aira skiff
        Yang indah hanya sementara – Annur puteri
        Demi cinta – syikin zainal
        Pencuri cinta – aini effariza
        Sisa cinta kita – rabihah nur ridhwan
        Roti cicah susu – Liza nur
        Tajdid rindumu – dyza ainun
        Kembali padamu – zulfati hanis
        Betulkah? – Amanda afiqah
        Kala cinta menggoda – noor fadzillah
        Sepatu milik kasanova – Zara amani
        Hingga ke akhirnya – siti nur dhuha

        Penulisan2u
        Encik gula under age ? – qistina alya
        Suami Mr blind – danisya rahmat
        Projek memikat suami – hanina Abdullah
        Tiba tiba dia ada – rehan makhtar
        Mr fussy or Mr cool – lieya ieza
        Kahwin 6 bulan aje?! – Anabella
        Singgah aku gilakan kau – izz alejandra

        Karya seni
        Eksperiment cinta – Anjell
        Isteriku 19 tahun – cik gadis
        Suami encik perfect 10 – syamnuriezmil

        Kaki novel
        Doktor cinta – dyadila
        Dosa semalam – adilla Tasha
        Antara benci dan rindu – Ida farisha
        Biarlah ym berbicara – hanni ramsul
        Hati bila cinta – Lynn allyna

        Fajar pakeer
        Kekasih halal – orkid edyliyne
        Prince charming – ratu bulan

        Fixi
        Kelabu – nadia khan
        Gantung – nadia khan
        Ngeri gina yap lai yoong
        Asrama-muhammad fatrim

        Puteh press
        Pilo toq

        If enterprise
        Jangan baca novel ni – ismi fa Ismail

        Harga berapa maximum untuk sebuah buku yang awak boleh suggest kan untuk saya letak yee ? Condition buku masih elok dan ada yang berbalut

  31. Ezzati says:

    Hai, saya berminat untuk jual novel2x sya.Masih dalam keadaan baik. Berminat untuk beli tak??

  32. Salmah says:

    Salam, saya ingin menjual novel terpakai saya lebih daripada 10 buah, ada yang berminat untuk beli tak?

  33. zahanim says:

    Assalamulaikum

    Saya ada novel2 yang ingin dijual.Apa yang maklumat yang saya perlu bagi untuk tindakan selanjutnya dari pihak tuan/puan.

    • mbc-admin says:

      Maklumat yg diperlukan ialah TAJUK Novel dan harga yang ingin DIJUAL kpd kami.

      • zahanim says:

        E-Man Sufi
        1)Pabila Romeo VS Juliet RM3
        2)Bukan Kerana Aku Tak Cinta RM3
        3)Hikayat Cinta Si Pematah Hati RM5
        4)Suami Yang Kubenci RM3

        Aifa Batrisya
        1)Meh, Sandar Pada Aku! RM3
        2)Kahwin Ganti RM3
        3)Duda Terlajak Laris RM3

        Nureen Mirza
        1)Asam Pedas Untuk Dia RM3
        2)Cinta Copy Paste RM3

        Hani Fazuha
        1)Mungukir Bahagia RM3
        2)Yang Dia Pilih RM3
        3)Pergi Tanpa Alasan RM3
        4)Harga Sebuah Cinta RM3

        Zufa Asyfar
        1)Sebenarnya, Saya Isteri Dia! RM5
        2)Saat Hadirnya Cinta Dia RM3

        Danisyarahmat
        1)I’m Mrs.Kertu RM3
        2)Suamiku Mr Blind RM3

        Ilya Abdullah
        1)Coke & Sundae RM3
        2)Coke & Sundae II RM3

        Laila Hanni
        1)Sesaat Cukup Bagiku RM3
        2)Syurga Diwajahmu RM3
        3)Semalam yang Kutinggalkan RM3

        Hanina Abdullah
        1)Seteguh Fayqa RM3
        2)Kisah Naz dan Khaalish RM3
        3)Projek Memikat Suami RM3

        Sara Aisha
        1)Jodoh Itu Milik Kita RM3
        2)Chan Rak Ter (Aku Cinta Kamu) RM3
        3)Encik Sayang dan Miss Sweetheart RM3

        Anjell
        1)Eksperiment Cinta RM5
        2)Tundukkan Playnoy Itu RM5
        3)Suamiku Paling Sweet RM5

        Nurul Ain Syuhada
        1)Cinta Kontrak RM3
        2)Be My Wife RM3
        3)Dendam Cinta RM3

        Crystal Anabella
        1)Suami Simpanan Superstar RM5

        Anabellah
        1)Pelakon Cinta & Mr.G RM5
        2)Kahwin 6 Bulan Aje?! RM5

        Farisha Imani
        1)Suamiku Tak Romantik,Tapi Austistik RM5
        2)Mencari Si Pelengkap Hati RM3

        Bikash Nur Idris
        1)Cinta Datang Lagi RM3
        2)Dengan nama Cinta & Nur Kasih RM5

        Anis Ayuni
        1)Yang Terindah RM3
        2)Seribu Kali Sayang RM3
        3)Gemersik Kalbu RM3
        4)Sungguh Aku Cinta RM3
        5)Bayangan Rindu RM3
        6)Manisnya Cinta RM3
        7)Kejora Dilangit Cinta RM3
        8)Saat Kau Kata Cinta RM3
        9)Cinta Yang Kurasa RM3
        10)Pandora Buat Insyirah RM3

        Aina Emir
        1)Sesuci Cinta RM3
        2)Seharum Kasih RM3
        3)Hanya Kita Berdua ( free)
        4)Aura Cinta RM3
        5)Matahariku RM3
        6)Terbanglah Sayang RM3
        7)Selamat Malam Sayang RM3
        8)Pukul 3.00 Pagi RM3

        Damya Hanna
        1)Bicara Hati RM3
        2)Rela Kumenanti RM3
        3)Sepi Tanpa Cinta RM3
        4)Ternyata Cinta RM3
        5)Ilham Hati Rm3

        Nuril Bahanuddin
        1)3 Bulan RM5
        2)Kurela Cinta Ini Bertamu RM3

        Fauziah Ashari
        1)Cinta…Tiada Akhirnya RM3
        2)Rindu Cintaku RM3
        3)Duri RM3
        4)Setia Menanti RM3
        5)Bisik-Bisik Gelora RM3
        6)Kan Kukejar Cinta Kamu RM3

        Aleya Aneesa
        1)Semusim Rindu RM3
        2)Hanya Dia Tahu RM3
        3)Dia Tak Tanya RM3
        4)Cintaku Bukan Murah RM3
        5)Aku Mahu Kamu RM3
        6)Janjiku Bersamamu RM3
        7)Segalanya Untukmu RM3
        8)Kasih Antara Kita RM3
        9)Kasih Benar Kasih RM3
        10)Tanpamu Aku Rindu RM3

        Aisya Sofea
        1)Yang Sebenarnya RM3
        2)Sehangat Asmara RM3
        3)Masih Setia RM3
        4)Dekatnya Cinta RM3
        5)Dialah Cinta Hatiku RM3
        6)Selagi Ada Lagi RM3
        7)Uda Dan Dara RM3

        Norhayati Berahim
        1)Kembalikan Cintaku RM5
        2)Cinta Pertama RM3
        3)Ranting Cinta Si Plato Rm5
        4)Aku Bukan Billy Milligan RM5

  34. Mohd Firdaus says:

    Kalau buku teks untuk student ipt , novel ,komik semua ada dalam 25+ .. boleh ke nak nak jual ?

  35. Memey says:

    salam , saya ada novel yang masih baru dan ada juga yang belum buka dari plastik . saya berminat untuk menjualnya . ada dalam 20naskah . harga boleh dibincangkan . boleh whatsapp – 0106671071

  36. Nisa says:

    Salam.. saya ingin menjual novel dan komik yg baru dan terpakai serta beberapa buku akademik.. apakah maklumat yg saya perlu untuk tindakan selanjuntnya? Bagaimanakah saya hendak jual buku2 iu?

    • mbc-admin says:

      Salam;

      Cik puan boleh jual dengan cara berikut:-
      1). Jual terus kepada pembeli yang berminat. Iklan dalan FB atau blog. Harga lebih baik.
      2). Jika ingin jual kepada kami, buku/komim baharu: Kami perlu tahu tajuk & penerbit buku/komik tersebut dan harga serta harga yang ingin dijual. Bagi buku/komik terpakai, kami boleh beli dengan harga RM1 jika jumlahnya banyak.

      Terima kasih.

  37. farhana says:

    Assalamualaikim.. Saya nak jual novel2 and buku2 agaman terpakai boleh tak?

  38. azlin says:

    assalamualaikum..sy ader lebih kurang dlm 50 buah jenis buku novel untuk di let go. sy nak jual kan secara pukal dlm rm100.tp tepulang pd admin braper admin leh negotiable lg.

  39. juliza says:

    salam saye nak menjual novel..berminat x nak membeli dari saye…

  40. nur farhana says:

    saya berminat untuk menjual novel-novel saya.sil hubungi saya di 0108257739

  41. Shahida says:

    Assalamualaikum, admin…
    .
    Hi, saya tengah mencari novel Tuhan Lebih Tahu daripada penulis Nora Ismail terbitan NB Kara.
    .
    Pihak MBC ada novel tersebut tak? Kalau ada saya berminat nak beli😊

  42. mya ezora says:

    assalam.sy ada novel dari plbagai pnerbitan.lbih dari 20.senaskah jual rm10.boleh jual kat sini x?

  43. haslinda says:

    salam saya nk beli komik bercampur novel terpakai dalamo 100 naskah:erapa harga tuan boleh berikn···terima ksih··sesuai pada anak2 sekolah berumur darjah 4 hingga15 keatas··

    • mbc-admin says:

      Salam,
      Kami telah kehabisan Komik terpakai.
      Untuk 100 naskah novel baru+terpakai kami berikan RM400 tidak termasuk belanja pos.

      Boleh whatsapp 0193887659

  44. Iqa says:

    As Salam Tuan. Novel koleksi Ramlee Awang Mursyid ade x? kalau ade berapa tuan jual senaskah? Saya berminat untuk kumpul hasil karya beliau. Kalau ade sesiapa yang nk let go koleksi beliau boleh wasapp sy 0123050561

    • mbc-admin says:

      Salam;

      Kami ada koleksi karya BARU Ramlee Awang Murshid.
      Karya terpakai semua sudah habis dijual.

      Sekiranya mahu kami boleh beri diskaun 15%.

  45. nur aisyah ab rahim says:

    salam. saaya berminat nak letgo novel nopvel syaa kerana ingin menggunakan duit. Berminat x?

  46. Nurul Fifianie says:

    salam. saya berminat nak beli komik dan novel terpakai yang masih elok .Saya nak tahu harga novel ni tuan jual?

    1. kau sayangku (Bikash Nur Idris) Alaf21
    2. qaseh qaisy (Ramlah Rashid ) Prima

    # masih ade tak lgi senarai novel kat atas?

    **komik jepun(naruto) ade tak? harga?

  47. fatin najihah says:

    Sye ade novel trpakai..sye nk jual semua..ade dlm 30-40 buah novel..

  48. Dila says:

    Saya ada komik terpakai… saya nk jual semua…ada dlm 30++ buah komik..

  49. MAIZATUL MADIHAH says:

    salam, saya mencari novel setia menanti – fauziah ashari. ada tak?

  50. zira says:

    Salam. Sy nk jual novel2 sy yg kebanyakannya terbitan alaf21. Ada yg bermunat ke?

  51. sue says:

    salam..saya sue dri kelantan nk jual novel dan buku motivasi agama dgn harga murah je…antaranya:
    buku motivasi agama:
    *kalau berpacaran
    *huru hara kiamat
    *soal jawab tentang solat
    *tuhan sedang menguji kita
    *kisah cinta dalam al Quran

    novel:
    *saya rindu awak
    *suamiku paling sweet
    *bukan kerana sayang
    *kami dah kahwinlah
    *aduhai cinta
    *tak mungkin dia
    *aku tunggu dia
    *lelaki eksklusif
    *projek memikat suam
    *jangan pandang sebelah mata,bro!

  52. Suhaili Bin Rahmad says:

    Sye ade novel trpakai..sye nk jual semua..ade dlm 100 buah novel. 2014 – 2016

  53. wan says:

    Sape ada buku Asam pedas untuk dia? Brp hargayg nak dijual?

  54. Robert says:

    Saya byk buku untuk dijual.beminat x.

  55. Nut fatin farhana says:

    Salam, saya nak jual novel melayu yg saya miliki. Ada dalma kira2 100 buah buku. Keadaan buku ialah 9/10 dan buku jugak sudah dibalut. Berminat untuk membeli tak ?

  56. roy_mall says:

    sya ad byk novel² ad yg berminat tak nk beli? pm je sya…

  57. Muhd Aqeel says:

    Assalamualaikum .. saya ni nak menjual buku2 novel org putih dengan Melayu . satu Harry Potter Goblet of Fire dengan satu lagi The Brilliant World of Tom Gates . Satu lagi novel Melayu . Berminat tak nak membeli ?

  58. Haniza says:

    Assalammu’alaikum.
    Sy haniza. Saya ada koleksi novel terpakai & DVD korean series. Terpulang tuan/puan utk tetapkan harga….

  59. Liza says:

    Salam sy ada koleksi novel untuk dijual..berminat tak?

  60. Nora says:

    Assalam,
    Saya Nora.Saya ada buku novel BI dan BM.Saya tertanya adakah pihak tuan berminat untuk membeli.Sekian

  61. adzlina dahlan says:

    assalam.ada x novel tajuk horizon cinta? sy bminat nak beli.

  62. Siti Muzli says:

    Salam, saya nak menjual buku kanak-kanak, mostly semua edisi baru. Saya Ada di Shah Alam . Admin berminat tidak?

  63. Nur Fatin Syahirah says:

    Salam. Saya ada 12 novel melayu terbitan 2011 – 2014. Semua novel good condition. Saya ingin menjual kesemua 12 novel saya.

    • mbc-admin says:

      12 terlalu sedikit untuk kami pergi ambil.
      Walau bagaimanapun, mohon sertakan foto atau judulnya dan berikan harganya.

      terima kasih.

  64. Sylvia says:

    Hi, saya tengah cari novel Harga Diri by Ct Rohany Abu. Ada tak?

  65. syaa says:

    kalau saya ingin membeli novel novel dari anda boleh tak ?

  66. Zara says:

    Hai. Saya mempunyai beberapa koleksi novel melayu dan English untuk dijual. Masih boleh kah?

  67. AISHAH says:

    Salam.sy cari Novel Anugerah Pertama dan Igauan Maut dr Ramlee Awang Murshid. Ada jual tak? TAK KISAH PRELOVED ATAU BARU.

    No.fon : 013 7098352

  68. Ryreen says:

    Assalamualaikum. Saya nak beli novel boleh tak? Masih ada lagi tak novel2 ni :
    1) Masih Ada Rindu – Mimie Afinie (Alaf21)
    2) Cinta Kau Dan Aku – Siti Rosmizah (BukuPrima)
    3) Kerana Terpaksa Aku Relakan – Umie Nadzimah (KaryaSeni)
    4) Kahwin Ganti – Aifa Batrisya (KaryaSeni)
    5) Eksperimen Cinta – Anjell (KaryaSeni)
    6) Aku Bukan Mistress – Acik Lana (KakiNovel)
    Boleh bagitahu saya harga dan cara bagaimana nk beli novel2 ni? Terima Kasih.

  69. sarah says:

    novel suamiku paling sweet ada stok tak?? kalau ada tolong simpan kn untuk saya

  70. Aqilah says:

    Assalamualaikum. Saya mencari buku alaf 21 setia menanti by fauziah ashari. Saya berminat nak beli

  71. elizabeth motibih says:

    hi, saya ingin membeli novel2 ini jika ada stok
    penulis mazni aznita
    1. kasihku arina
    2. mencari kiblat cinta
    3. lelaki itu untukku
    4. cinta bukan larangan

    anna lee
    1. couple

  72. Hidayah says:

    Hi saya ada 42 novel melayu untuk dijual.
    -hadirmu satu kurnia
    -cinta kau dan aku
    -yes boss!
    -kahwin 6 bulan aje!
    -Adam dan hawa
    -Bini aku tomboy ke?
    -calon isteri jutawan
    -menantu mithali
    -my precious iris
    -hati perempuan
    -yang manis
    -memang dah jodoh
    -bila hati kata sayang
    -bukan kerana sayang
    -projek memikat suami
    -the wedding breaker
    -bila hati berbicara
    -actually I love you!
    -isteriku 19 tahun
    -13 Jam A380
    -kau laksana bulan
    -cinta kontrak
    -kerana dia suamiku
    -suara cinta kita
    -andai itu takdirnya
    -musuhku suamiku
    -relevankah aku di hatimu?
    -pengantin ekspres
    -dia isteri pilihan
    -hati suamiku GK
    -te amo sayang
    -bukan kerana aku tak cinta
    -Tuan rumah pembantu rumah
    -papa nak menantu
    -kan kukejar cinta kamu
    -sayangku mia
    -kalau memang harus begitu
    -Sungguh ! Aku gilakan kamu
    -kau tetap milikku
    -tika hati ini berbicara
    -Uda & Dara
    -Sebenarnya saya isteri dia!

    SEMUA DALAM KEADAAN BAIK LAGI

    JIKA BERMINAT SILA WHATSAPP 0167260836

  73. rosalina kasim says:

    Assalamualaikum..
    Saya ingin menjual novel2 saya..
    Boleh tahu macam mana cara nya..?

  74. Norhaseni hashim says:

    Assalammualaikum..
    Saya ingin menjual novel2 saya kesumua nyer berjumlah
    7 kotak…rase nyer lebih dari 100 naskah …boleh bagi detail

  75. syahril anizam says:

    Salam,
    Saya ingin menjual novel2 sis sy.
    Boleh tahu macam mana cara nya?

  76. Mey_91 says:

    Salam saya nak tanya, masih lagi terima ke buku novel terpakai ?

  77. Faiz Syazwan says:

    Salam , saya ada novel untuk dijual , 140 buah jumlahnya. Pihak tuan berminat untuk membeli ?

  78. Keisha says:

    Salam sejahtera saya ingin menjual novel melayu dalam 100 buku sebuah buku RM 10. Semua buku dalam keadaan 9/10 good condition dan semua buku dari tahun (2007-2016). Saya nak jual dengan kadar segera berminat tak?

    • mbc-admin says:

      Salam.

      RM10 sebuah adalah kadar harga buku baharu, malahan kami boleh dapat harga novel baru (cetakan lama) dengan RM3 sahaja.

      Berbanyak terima kasih.

  79. ain says:

    Asasalamualaikum saya nak tanya mobile book cafe jual tak novel terpakai , kalau jual boleh tak saya nak senarai novel yang masih ada,dan bagaimana hendak membeli nya

  80. Aishah says:

    Msih terime buku trpakai ke

  81. fesyahh says:

    Salam..saya ada novel2 terpakai dalam 6 buah buku termasuk dalam bm dan bi..sy nak jual dalam kadar segera berminat tak?

  82. gee says:

    Saya ingin menjual novel terpakai dari tahun 2012 – 2015 dalam 140 buah. Semua dalam keadaan yang memuaskan. Mahu ke pihak tuan membelinya?

  83. Shafihah says:

    Saya ada novel2 yg hendak dijual. Lebih dr 20 buah buku. Boleh contact saya 019 2218121

  84. aimi says:

    salam…saya ingin menjual novel terpakai .ada lebih kurang 100-200 buah .harga boleh bincang..novel readers digest ada juga beberapa buah, tapi agak mahal sedikit(separuh dari harga dari asal)…so kalau nak novel – novel yang lain tu je pun boleh..

    • mbc-admin says:

      Salam,

      Boleh snap foto2 novel tersebut dan mohon nyatakan harga ingin jual.
      Kami ambil novel Melayu shj.
      Boleh whatsapp 019.3887659

      terima kasih.

  85. Aisyah says:

    Saya ada novel2 melayu yg nak dijual,masih berminat lagi x nak beli..sbb nak tolak kerana nak berpindah novel ada satu almari

  86. Liyana Zainal says:

    Salam, saya nak tanya masih terima novel terpakai ke ?

  87. Nurain bt ramle says:

    Salam.. saya nak jual semua novel saya yang saya dah baca

  88. NUR IZZATI BINTI MUHAMMAD says:

    salam, saya ada novel Hlovate bbrapa buah nk letgo… admin berminat tak?

  89. Fatin azzirah says:

    Assalamualikum. Sy ada banyak buku yang terpakai untuk dijual. (dlm 10+ buah) Admin berminat tak?

  90. Fatin azzirah says:

    Klu nk, blh ws no. ni. 0194304674

  91. Aina says:

    salam, saya ada banyak buku yang terpakai untuk dijual. Admin berminat tak? novel english terima tak?

  92. faza yunus says:

    Assalam. Sya ada koleksi novel2 terpakai yg nak dijual sbb dah xmuat rak buku dah. Terima lgi ke? Tuk picture Dan tajuk nati sya up ya. Whatsapp 010-5334327

  93. Assalamualaikum…. saya ada buku terpakai dan terbaru, terutamanya buku motivasi dan Islamik, begitu juga dgn novel yg lama. Terima lagi ke? Utk gambar dan tajuk nanti saya up ya… Whatsapp 014-7040526

  94. ceroyeen says:

    Saya nak cari novel bakal isteriku gangster. Barang siapa ada jual
    +60178517957

  95. Zainab Shahirah Zabri says:

    Assalamualaikum. Saya ingin menjual novel novel terpakai saya. Masih ambil ?

  96. Noor Hashimah Binti Paino says:

    Salam,
    Saya mencari novel Hatiku Not For Sale oleh Batiah Hadi.

  97. safiera says:

    salam admin.. ada tak novel pergilah air mata, m.a.i.d, isteri separuh masa, aku bukan mistress, yes boss!, pelangi cinta buat suami?
    sy nak beli.

  98. farah nadia says:

    salam admin..ada tak novel
    rindu kasih madinah – nueen
    kerana aku sayang padamu – nueen

  99. farah nadia ismail says:

    salam admin ada x novel
    rindu kasih madinah – nueen
    kerana aku sayang padamu – nueen
    saya nk beli..

  100. Nor Hafizah Binti Abdul Munir says:

    salam, ada x jual novel penulis Liana Afiera Malik

    Tajuk Novel:
    1. Eh… Iye ke nie?
    2. 1,2,3 I Love You!
    3. Jealous La Pulak!
    4. Dah Kata Daaah!

    Harap dapat jawapan secepat yang boleh

    Terima Kasih

  101. Nurul Amirah says:

    hai bagi sesiapa yang mencari karya HLOVATE, saya ada 4 naskah berjudul
    1 – Anthem
    2- Tunas
    3- aA+bB
    4- Contengan Jalanan

    senaskah RM10 tidak termasuk postage.
    ambil keempatnya untuk RM 35 exc postage.
    boleh wasap saya di 0177473451

  102. Alia nabila says:

    Salam . Saya mmpunyai 20 buah novel terpakai . Saya hnya mnjual RM 10 senaskah . Admin berminat tak ? kalau admin berminat . bleh ws saya . 0142452110

    • mbc-admin says:

      Salam,
      Terima kasih kertana hubungi kami.
      1. 20 naskah terlalu sedikit
      2. RM10 terlalu mahal untuk buku terpakai.

      terima kasih.

  103. Noor Idayu says:

    Asslm admin..sy nk jual koleksi novel terpakai sy..admin masih berminat nak beli ke?

  104. Siti Zaliha says:

    As Salam. Saya ada lebih dri 100 buah novel nk letgo dgn harga yg murah. Boleh hubungi saya melalui email or ws 013 7722409

  105. Afiqah says:

    Assalamualaikum…admin sy ingin menjual novel2 terpakai saya..adakah admin masih ambil?

    • mbc-admin says:

      Waalaikumsalam.
      Masih terima jika harganya mURAH.

      Mohon snap foto dan whatsapp ke 0193887659.
      Lepas itu beritahu berapa harga mahu jual.

      Terima kasih.

  106. Pravena says:

    Salam sejahtera admin.. Saya Ada novel lebih daripada 50 Dan komik lebih kurang 30 lebih.. Admin masih minat nak beli? Blh wassup 0183534659

  107. sabrina sham says:

    salam asejahtera admin .. saya ada lebih dari 70 novel. adakah admin berminat untuk membeli ?

  108. Maisarah says:

    Assalam.. sy ada koleksi novel 42 buah untuk dijual. Admin berminat untuk beli? Harap berminat 😊

  109. NUR AMIRAH BINTI RAHMAT says:

    Askm, saya berminat untuk beli novel-novel yang available. Dekat mana yee saya boleh tengok list novel2 tersebut.

  110. Aleeya Athirah says:

    Assalamualaikum. Saya ingin menjual novel-novel saya pada harga Rm10-15 kepada mbc. mbc berminat? Semuanya ada dalam 61 buah.

  111. Kushpoo says:

    Saya ada lebih 20 buah novel yang hendak jual.. semua novel melayu.. semua berada dalam keadaan yang baik..

  112. nur shafika says:

    assalamualaikum. saya ada novel-novel koleksi saya sendiri. saya nak jual. ada dalam 100-200 buah novel. admin berminat nak menbeli tak???

  113. Umi says:

    Assalamualaikum,
    Sy ada novel terpakai untuk dijual. Kuantiti dlm 300 buah. Berapa harga yg boleh ditawarkan?

  114. Adfea says:

    Ade x novel muridku suami aku …sesiapa yg ade boleh ws 01110549476

  115. Nur says:

    Assalamualaikum, apakah cara jika syarikat penerbitan kami ingin meletakkan buku-buku terbitan kami di mobilebookcafe.

    • mbc-admin says:

      Waalaikumsalam.

      Boleh whatsapp senarai buku ke 0193887659
      Mohon nyatakan syarat2 biasa yg pihak Nur kenakan. Nanti kami berikan apa syarat kami pula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *