May, 2021

now browsing by month

 

MBC: Dulu dan Sekarang

  1. Ketika penubuhannya, MobileBookCAfe (MBC) menjual buku menggunakan BookTruck. Sasaran utama jualan ialah murid sekolah. Selain menjual buku, kami juga sediakan aktiviti di sekolah seperti bercerita, melukis, mewarna, berhaiku dan penggunaan maskot dalam pelbagai jenis perasmian.

2. Sejak Covid melanda dan PKP dilaksanakan, MBC tidak lagi mempunyai staf dan tanpa Truk Buku. Kami menjual buku sepenuhnya menggunakan Marketplace (Shopee & Lazada). Stok buku masih kami pegang.

3. Pada masa akan datang, kemungkinan besar MBC tidak akan memegang stok buku lagi. Kesemua urusan jual-beli akan menggunakan kaedah dropship.

NAHU MELAYU MUTAKHIR Oleh Prof Asmah Haji Omar – BUKU TERLARIS DI MobileBookCafe.

NAHU MELAYU MUTAKHIR Oleh Prof Asmah Haji Omar – BUKU TERLARIS DI MobileBookCafe.
1. Terima kasih seller๐Ÿ™Šโค๐Ÿ˜ penghantaran cepat, barang murahโคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ thankyou ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ™Šโค๐Ÿ™Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜„โคโค
2. Buku Nahu sampai dlm keadaan yg baik… Siap dpt free gift lagi… Terima kasih seller…
3. Alhamdulillah buku Nahu Melayu Mutakhir selamat sampaiHappyyyyy betul bila order satu buku je tp yang smpai byk pulakPembungkusan mmg tip top, even bubble wrap tebal, tp xsusah nk buka. Tq utk buku sastera, iris dan buku dari kedai ni sendiriโ˜บ๏ธSo guys, mai la beli kat sini – HIGHLY RECOMMENDED!
4. Terbaik, alhamdulillah seminggu je dah sampai (Sarawak) Also dapat freegift. Thank you so much seller. This is my second purchase from this shop โ˜บ๏ธ
5. beli buku dapat banyak free gift delivery lajutq seller good
6. Fast shipping!!!!!! Very recommend!!!!!! Nice packaging, nadai rusak๐Ÿ˜Œnyak jak kak padah ku. Enda nemu kak madah nama gik. Paling penting trusted seller!!!!!
7. Thank you! Buku dibalut dengan kemas. Buku tak rosak siap dapat free gift sekali. Fast shipping. Dah boleh buat assignment :’)
8. Fast delivery๐Ÿ‘๐ŸปBooks arrived in good condition๐Ÿ‘๐Ÿป Thanks for the free giftโœจ
9. penghantaran cepat !! thanks seller, sy dh boleh buat assignment dengan tenang walaupun tak setenangnya๐Ÿ˜Œ so far buku ni takde damage apa, sampai pun dengan baik and ada dapat buku merah tu haa. thanks seller !! love u muah ๐Ÿ’‹ dah boleh dapat coins kan bagi feedback penuh kasih sayang ni
10. Terima kasih seller bagi free gift, buku sampai dalam keadaan yang baik dan dibungkus dengan baik.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
11. RECOMMENDED!! thank you so much seller, siap ada free gift buku ๐Ÿ˜ bubble wrap tebal nyah and delivery pun lajuu! love it ๐Ÿ˜š
12. Alhamdulillah, bku dh smpai dngan slamat ๐Ÿ˜. Ada sdikit kecacatan dkat bku tu but worth it, still ble nmpak dan ble guna. Thank you jugak untuk free gift e-novel tu, hihi. Puas hati sbab still murah, thank you seller ๐Ÿ˜˜.
13. Good product quality! Good value for money! Excellent service by seller!
14. Thank youuuuu . Cepat sampai . Sampai before class start. Recommended
15. Buku dalam keadaan yang baik . Penghantaran cepat . Tiada kerosakan ke atas buku .
16. Buku sampai dalam keadaan baik. Bersih dan dapat dua free gift daripada seller. Terima kasih
17. Thank you so much! Penghantaran yang sangat cepat dan banyak free gift buku. Harga yang sangat berbaloi dan packaging sangat kemas dan mantap! Tiada kerosakan apa-apa, kualiti buku tip top. Recommended!
18. buku sampai dalam keadaan elok dan tak kemik. thank you seller bagi freegift banyak ๐Ÿ˜
19. Thank you seller. Fast delivery. Bubble wrap pun banyak buku pun sampai dalam keadaan baik. Siap dapat banyak free gift lagi. Thank you again. Semoga dimurahkan rezeki selalu
20. Terima kasih, buku sampai dgn selamat, bungkusan kemas dan ada free gift
21. THANK YOU SELLER. THANKYOU ABG JNT. I LIKEEEEE. EXCITED SNGT. THANKS FREE
22. Beli satu buku tapi dapat 3 lagi buku free. Alhamdulillah thankyouu seller. Semoga murah rezeki ๐Ÿฅฐ
23. Memang terbaik servis laju. Buku kualiti 10000/10!! Banyak freegift dapat. Semoga dipermudahkan semua urusan seller โค๏ธ RECOMMENDED โœ…
24. Thank you for the free gift! Nice packaging! Excellent service! Thank you seller! ๐Ÿฅฐ
25. Buku dah sampai dgn keadaan yg baik sekali! Takde kemik sana sini. Bubble wrap dibalut dgn kemas and ada siap free gift buku lagi. Thank you seller๐Ÿ™
26. Penghantaran pantas. Walaupun dalam saya tak baca lagi tapi luaran buku dalam keadaan sangat baik. Bubble wrap tebal. Terbaik kedai ni ๐Ÿ‘๐Ÿป
27. Friendly seller . Desperately need the book yesterday and he delivered it ASAP and received it on the same day . Recommended !
28. Thnn you seller ๐Ÿ˜ buku sampai dngn selamat dapat free gift lagiโค
29. ery fast processing by buyer and fast delivery too by J&T (East Coast).Got free books too, thanks.
30. Thank you very much. Siap dapat free 1 buku lagi. Terbaikkkkkk. Nanti kalau nak cari buku lagi saya roger seller ni ja. Ambik masa sehari ja sampai. Terbaikkkkkkkkkkmmmmmmmmm